Eğitimcilerden Vali Gül'e ziyaret

Şehit Hasan Aslan İlkokulu Müdür Yardımcısı Belgin Ataş ve Bahattin Kayalı İlkokulu Sınıf Öğretmeni Gülsen Durna, Gaziantep Valisi Davut Gül’ü ziyaret ettiler.

Gevrek Haber
10:57 -
0 yorumun tümünü göster
Eğitimcilerden Vali Gül'e ziyaret

Her Kitap Bir Maceradır Projesi ve Teknolojik Sınıflar Mutlu Çocuklar Erasmus Projesi hakkında bilgilendirmede bulunan Ataş ve Durna, ‘’Öğrencilerimize matematik dersini eğlenceli hale getirerek sevdirmek ve kitap okuma alışkanlığını kalıcı hale getirmek istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Şehit Hasan Aslan İlkokulu öncülüğünde başlatılan akademik başarının artması ve öğrencilerin sosyal uyum becerilerini geliştirmek için geliştirdiği projeler ile adından söz ettiriyor. 

2022/2023 eğitim öğretim yılı kapsamında Kuzey Makedonya ve Romanya ortaklı teknolojik sınıflar mutlu çocuklar Erasmus Projesine başvurusu yapılacak. Şehit Hasan Aslan İlkokulu Müdür Yardımcısı Belgin Ataş ve Bahattin Kayalı İlkokulu Sınıf Öğretmeni Gülsen Durna, Gaziantep Valisi Davut Gül’ü ziyaret ederek, projeleri anlattı.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Şehit Hasan Aslan İlkokulu Müdür Yardımcısı Belgin Ataş ve Bahattin Kayalı İlkokulu Sınıf Öğretmeni Gülsen Durna şu ifadelere yer verdi:

‘’Okulda matematik dersleri daha keyifli ve eğlenceli hale getirmeye yönelik, matematik oyunla güzel ve kitap okuma alışkanlığını kalıcı duruma getirmeyi hedeflediğimiz, her kitap bir maceradır projesini yürütüyor.  Teknolojik Sınıflar Mutlu Çocuklar Erasmus Projesi’nde  Portekiz, Kuzey Makedonya ve Romanya dan ortaklarımız yer almaktadır.

Bahattin Kayalı ilkokulu, GHV İnal Aydınoğlu İlkokulu, TOKİ Evliya Çelebi İlkokulu, Hüseyin Çelik İlkokulu, Handan Hüseyin Karakaş İlkokulu, Elbistan İstiklal İlkokulu, Çanakkale Çiğdem Özer İlkokulu proje ortaklarımızdır.

Kurumumuz adına yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili olarak Gaziantep Valisi Davut Gül’e bilgi verilmiştir. Sayın valimize çalışmalarımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz.’’

 

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar